image

Najlepšie hrali v Trutnove

23.11.2010

 Zaujímavú zaberačku majú za sebou basketbalové vicemajsterky Slovenska hráčky PU Bemaco Prešov. V priebehu štyroch dní odohrali v cudzom prostredí tri súťažné zápasy, z ktorých dva vyhrali a jeden prehrali, pričom nemálo času strávili aj v autobuse.

 

Trotz guter Leistung Niederlage für die Flying Foxes

22.11.2010

 Im zweiten Spiel in der CEWL unterlag der Meister SVS gegen den derzeit ungeschlagenen tschechischen Tabellenführer des Vizeweltmeisters Slovanka MB auswärts in einem durchaus umkämpften Spiel 90:71 (50:43).
 

Katastrophaler Start und schwache Wurfquote machen den Unterschied

21.11.2010

 Der TSV Wasserburg hat die zweite Niederlage in der Central European Woman League (CEWL) kassiert. Beim tschechischen Vertreter Sokol Hradec Králové unterlag der deutsche Vizemeister verdient mit 72:78 (37:39). Ausschlaggebend dafür waren ein miserabler Start in die Partie (0:14 nach sechs Minuten) und die schwache Wurfquote aus dem Feld (35 Prozent).

 

Při trojkovém hodování loňských finalistů se nabaštil Prešov

18.11.2010

 Ačkoliv měly v nohách pondělní vzájemné utkání, dokázaly basketbalistky Prešova a Hradce Králové uspět v úterních zápasech skupiny A Středoevropské ligy. Cenné je především vítězství prešovského týmu v Trutnově v souboji finalistů minulého ročníku CEWL, po kterém si udržel výbornou výchozí pozici na čele tabulky.

 

Hradec Králové ukončil prešovskou neporazitelnost

16.11.2010

 Ve čtvrtém zápase letošního ročníku Středoevropské ligy našel přemožitele obhájce stříbra Prešov. Slovenský vicemistr prohrál v pondělní předehrávce 6. kola v Hradci Králové 79:75, když v utkání padlo 20 trojek!

 

Prešov absolvuje východočeské turné

15.11.2010

 V pondělí v Hradci Králové, v úterý v Trutnově. Takový program teď mají basketbalistky Prešova, vedoucího celku skupiny A Středoevropské ligy. Dva zápasy během dvou dnů absolvuje rovněž Hradec Králové.

 

Prešov a Arad udržely stoprocentní bilanci

11.11.2010

 Ve středečním dějství Středoevropské ligy basketbalistek zvládly vítězně domácí premiéru v CEWL týmy Hradce Králové a Slovanky Mladá Boleslav. Na svém hřišti uspěl rovněž Prešov, který si připsal již třetí vítězství v soutěži. Jediným hostujícím družstvem, které dokázalo vyhrát u soupeře, byl rumunský Arad. Vítězstvím v Brně s Valosunem dokumentoval, že patří mezi největší favority letošního ročníku. Prešov a Arad zůstávají jako jediní bez porážky.

 

 

Hradec Králové a Slovanka MB hrají poprvé v CEWL doma

09.11.2010

 Zápasy v obou skupinách pokračuje ve středu Středoevropská liga basketbalistek CEWL. Domácí premiéry absolvují Hradec Králové a Slovanka Mladá Boleslav, kde půjde o historickou pohárovou premiéru.

 

Krimi ohne Happy End

05.11.2010

 Der zweite Krimi innerhalb von drei Tagen - die Fans des TSV Wasserburg können sich über zu wenig Spektakel derzeit wahrlich nicht beklagen.

 

Parádní bitva německého a slovenského vicemistra vyzněla pro Prešov

04.11.2010

 Výhry hostujících týmů přinesly dva středeční zápasy Středoevropské ligy ve skupině A. Prešov dokázal vyhrát těsně ve Wasserburgu, Trutnov si poradil s VŠ Praha.

 

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>