image

Rozhodující bitvy o postup do Final Four v Trutnově a Brně

19.01.2011

 Dnešek rozhodne! Základní část Středoevropské ligy graduje úžasným způsobem. Teprve závěrečné kolo určí dvojici postupujících, která se přidá k již jistým účastníkům únorového Final Four CEWL Prešovu a Aradu. Dokonce se bude rozhodovat v přímých soubojích! Do finálového turnaje zamíří vítězové zápasů Trutnov - Hradec Králové a Valosun Brno - Wien. Utkání můžete sledovat v přímých internetových přenosech na www.tvcom.cz.

 

 

 

To je finiš! O postupujících rozhodne až poslední kolo

14.01.2011

 Až v závěrečném kole skupin Středoevropské ligy se rozhodne, které dva týmy doplní Prešov a Arad ve Final Four CEWL. Základní fáze soutěže dokonce vygradovala tak, že se bude rozhodovat v přímých soubojích! Ze skupiny A postoupí úspěšnější z utkání Trutnov - Hradec Králové, ze skupiny B zamíří do finálového turnaje vítěz duelu Valosun Brno - Vídeň. Oba atraktivní duely se hrají ve středu.

 

Bitvy v základních skupinách směřují do rozhodujícího finiše

11.01.2011

 Poprvé v novém roce se rozjedou boje ve Středoevropské lize basketbalistek. V předposledních kolech obou skupin vrcholí bitvy o postup do Final Four CEWL. Kdo se přidá k Prešovu a Aradu?

 

Prešov si zajistil v Praze postup do Final Four

15.12.2010

 Druhým jistým účastníkem Final Four CEWL je BK PU Bemaco Prešov. Loňský finalista si zajistil postup šestým vítězstvím v sedmém zápase skupiny A, které dosáhl na palubovce VŠ Praha (65:88). O druhé postupové místo budou ještě velký boj. Hradec Králové totiž prohrál ve Wasserburgu (87:65). Ve skupině A má jistý postup rumunský Arad, který jako jediný v celé soutěži ještě neprohrál.

 

Ve středu se hrají poslední zápasy v CEWL v letošním kalendářním roce

14.12.2010

 Utkání ve Wasserburgu a Praze završí ve středu letošní kalendářní rok ve Středoevropské lize basketbalistek.

 

Arad vyhrál i nervák ve Vídni, Trutnov stále žije

10.12.2010

 I po čtvrtečním programu pokračuje suverenita Aradu ve Středoevropské lize. Rumunský celek vyhrál i čtvrté utkání ve skupině B, na vídeňské palubovce, a stoprocentní úspěšností si zajistil jako první účast ve Final Four. Ve skupině A porazil Trutnov doma VŠ Praha a udržel se tak ve hře o postup.

 

Prešov válí dál, šlágr v Mladé Boleslavi pro Slovanku

09.12.2010

 Ve středečních zápasech Středoevropské ligy si připsal již páté vítězství ve skupině A loňský finalista Prešov, který doma zdolal Wasserburg 73:66. V jednom z klíčových soubojů skupiny B dokázal zvítězit Valosun Brno v Mladé Boleslavi.

 

CEWL má na programu čtyři zápasy, ve všech půjde o hodně

07.12.2010

 Dva zápasy ve skupině A, dva zápasy ve skupině B, všechny velké důležitosti. To je program Středoevropské ligy basketbalistek v tomto týdnu.

 

CEWL schedule has four games, in all will be a lot

07.12.2010

 Two matches in Group A, two matches in Group B, all of great importance. This is a schedule of the Central Europe Women League this week.

Nach 84:92 kaum mehr Chancen aufs Final Four in der CEWL

03.12.2010

 Der TSV Wasserburg kann die Teilnahme am Final Four der Central European Woman League (CEWL) vermutlich abschreiben. Nach der 84:92 (50:46) Heimniederlage gegen Titelverteidiger BK Kara Trutnov muss der deutsche Vizemeister die drei verbleibenden Partien gewinnen, zwei davon sind allerdings auswärts.

 

<< < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>