image

30.11.2010

Jediný zápas tohoto týdne: Wasserburg - Trutnov

 Pouze jediný duel má v tomto týdnu na programu Středoevropská liga basketbalistek. Ve skupině A se utkají TSV 1880 Wasserburg a Kara Trutnov.

 

 

 Druhý zápas 6. kola skupiny A Sokol Hradec Králové - BK PU Bemaco Prešov byl předehrán již v pondělí 15. listopadu, na žádost slovenského klubu, který chtěl absolvovat souboje u východočeských protivníků Hradce a Trutnova v rámci jednoho výjezdu. Prešov sehrál v průběhu dvou dnů dva zápasy a právě v Hradci Králové utrpěl dosud jedinou porážku v soutěži, 79:75.

 

 Ve Wasserburgu dojde na bitvu o získání postupové naděje, o kterou budou hrát oba celky. Pětinásobný bundesligový mistr má na kontě 2 vítězství a 2 porážky, když zvítězil v prvním vzájemném utkání v Trutnově 78:86. Kara má bilanci ještě horší, 1-3, přesto ještě zbraně neskládá a pokusí se německému soupeři vrátit prohru. Střetnutí má začátek v 19:00.

 

 Skupina B má na programu další dějství příští týden, kdy se odehrají důležité boje o postup do Final Four. Ve středu 8. prosince nastoupí Slovanka Mladá Boleslav v domácím prostředí proti Valosunu Brno a ve čtvrtek 9. prosince hostí Vídeň dosavadního suveréna, rumunský Icim Arad.